Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΡΑΜΠΕΛΟΥ (ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
Μέσα στα πλαίσια της συγκρότησης ενιαίου μετώπου με τίτλο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας Μεραμπελιώτες με την παρούσα ανακοίνωση.
κίνησης που φέρει τον τίτλο:
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΡΑΜΠΕΛΟΥ (ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ).
  • Πρώτος στόχος του Παγκρήτιου Δικτύου είναι η συνένωση όλων των κατά νομούς Κινημάτων, για τη δημιουργία Ενιαίου Μετώπου Αντίστασης στη λαίλαπα που επέβαλαν στη Χώρα μας ντόπιοι και ξένοι αγύρτες.
  • Η λειτουργία του Δικτύου, έγκειται, στο συντονισμό και την υποστήριξη κάθε πρωτοβουλίας για δράση, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πέρα και πάνω από ιδεολογικά καλούπια.
  • Κύριο χαρακτηριστικό του Δικτύου όπως έχει αποφασιστεί, είναι ότι, δεν θα επιτραπεί με οποιοδήποτε τρόπο, καμιά σκοπιμότητα ή ποδηγέτηση (καπέλωμα) από κανένα πολιτικό κόμμα εντός ή εκτός κοινοβουλίου.
  • Θεωρήσαμε σκόπιμη την ενημέρωση του Μεραμπελιώτικου Λαού, για τη λειτουργία και τις δράσεις της τοπικής
  • Σκοπός μας είναι η κινητοποίηση των συμπολιτών μας μέσω της ενεργής συμπαράστασης σε εκείνους που πλήττονται από τη βαρβαρότητα και τις συνέπειες της κρίσης και των Μνημονίων.
  • Διεκδικούμε μαζί τους το δικαίωμα για αξιοπρεπή ζωή και τη δημιουργία μιας κοινωνίας που έχει στο επίκεντρό της, τους ανθρώπους και όχι τους αριθμούς και τα κέρδη.
  • Καθήκον και υποχρέωσή μας είναι η υπεράσπιση του Τόπου, της Πατρίδας μας, των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και κάθε συνανθρώπου μας.
  • Διατηρούμε την αυτοτέλεια και τα ιδιαίτερα χαραχτηριστικά της οργάνωσης και λειτουργίας των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμπέλου, όπως αυτά έχουν από την ίδρυση του Κινήματός μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ
Κάθε πολίτη να γνωρίσει και να στηρίξει με την παρουσία, το λόγο και τη δράση του, την Αυτοοργάνωση και την Αντίσταση των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμπέλου.

ΚΑΛΟΥΜΕ
Κάθε συλλογικότητα που δραστηριοποιείται και ασπάζεται τις Αρχές λειτουργίας του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, να ενώσει τις δυνάμεις της μαζί μας, ισότιμα και ξεκάθαρα.
Η Κρήτη πρωτοστατεί στους Αγώνες και δίνει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για τη ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Έλα σε επαφή με το Κίνημα Πολιτών της περιοχής σου

Πληροφορίες για την περιοχή Αγίου Νικολάου : Μοδάτσος Γεώργιος τηλ. 6977 96 49 69 

Πληροφορίες για την περιοχή Νεάπολης: Χουρδάκης Μιχάλης – Νίσπιτας τηλ. 6974 42 08 84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου