Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Η Ορχήστρα Δωματίου ContraTempo το Σάββατο 30/1 ΣΤΙΣ 21.00 στο ΡΕΞ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ωδείου Τέχνης Κρήτης θα φιλοξενήσουν την Ορχήστρα Δωματίου
Contra Tempo υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Βλαδίμηρου Συμεωνίδη το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016στο Κινηματοθέτρο ΡΕΞ 
Η Ορχήστρα Δωματίου Contra Tempo δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2012 με πρωτοβουλία του Αρχιμουσικού Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, από μουσικούς που αποφάσισαν να εργαστούν μαζί, αγνοώντας τις όποιες αντιξοότητες έχει να αντιμετωπίσει μια τέτοια κίνηση στους καιρούς που διανύουμε.
Ως πρότυπο για τη δημιουργία της Ορχήστρας, λειτούργησε ο Σύλλογος Ιδιωτικών Συναυλιών (Verein für Private Musikalische Aufführungen) που ίδρυσε ο Α. Schönberg μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Βιέννη.
Κοινός στόχος του συνόλου είναι η εξερεύνηση του ρεπερτορίου για ορχήστρα δωματίου διαφορετικών εποχών και αισθητικών ρευμάτων της μουσικής Τέχνης, η προβολή της ελληνικής μουσικής δημιουργίας, σύγχρονης και παλαιότερης, καθώς και η παρουσίαση συμφωνικών έργων σε μεταγραφή για μικρή ορχήστρα.

Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, ένας θεσμός με ιστορία στην υποστήριξη δημιουργικών πρωτοβουλιών, έθεσε από την πρώτη στιγμή την ορχήστρα υπό την Αιγίδα του.

• Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:00 ακριβώς.
• Οι θέσεις θα είναι αριθμημένες.

Προπώληση εισιτηρίων 12 € 
Τιμή εισόδου: 15 €
Προπώληση από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη καθημερινά 9-2 και
στο Ωδείο Τέχνης Κρήτης 4-8 απόγευμα από Δευτέρα- Παρασκευή και 9-13 το πρωί του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου