Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ IMAM BAILDI την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Κινηματοθέτρο ΡΕΞ στις 21:00


ΟΙ IMAM BAILDI ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
Αγαπημένα κομμάτια, καινούργιες ιδέες, ίδια ενέργεια!!!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου έχει την Χαρά να φιλοξενεί τους “Imam Baildi”, στον Αγιο Νικόλαο την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Κινηματοθέτρο ΡΕΞ στις 21:00 , για μία και μοναδική παράσταση μετά τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις τους, με νέες ιδέες στις αποσκευές τους. 

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και σε αναμονή του πολυαναμενόμενου live album του συγκροτήματος από το οποίο έδωσαν στη κυκλοφορία τη live εκτέλεση του κλασικού πλέον “Πόσο λυπάμαι”, η βραδιά αν μη τι άλλο αναμένονται με ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το νέο υλικό, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και ο νέος δίσκος του δημιουργού του smash hit “Disco Partizani”, Shantel με τίτλο “Viva Diaspora”, στον οποίο οι |Imam Baildi συμμετέχουν με δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων το ξεσηκωτικό “The Streets where the Kids Have fan”. 

Η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρες πενιές του Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα, για άλλη μία φορά αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας, της καταξίωσης και της αγάπης του κοινού.
Imam Baildi 
Την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 21:00 στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου έχει την χαρά να φιλοξενεί τους “Imam Baildi” για μία και μοναδική παράσταση 

Προπώληση εισιτηρίων στην δημοτική Κουνδούρειο Βιβλιοθήκη 
Τιμή προπώλησης: 10 €
Τιμή εισόδου : 12 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου