Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016


Την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του δήμου Αγίου Νικολάου, συνάντηση του Προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ Πέτρου, με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. ΖΕΡΒΟ Αντώνιο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν στον κ. Δήμαρχο τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει ο νομός Λασιθίου. Ειδικότερα συζητήθηκαν τα προβλήματα αστυνόμευσης της πόλης του Αγίου Νικολάου που αυξάνονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της μεγάλης άφιξης τουριστών στην περιοχή, και ζητήθηκε από τον κ. Δήμαρχο η στήριξη του στην προσπάθεια της ένωσης μας για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ενίσχυση του Λασιθίου με αστυνομικούς. Επίσης αναφέρθηκε το θέμα της στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών, αλλά και ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα συζητήθηκαν, δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί του Λασιθίου, ζήτησε να υπάρξει ακόμα καλύτερη συνεργασία με τον δήμο και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει στο θέμα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και της στέγασης των υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου