Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

5.000 ευρώ πρόστιμο για ... επτά χαρταετούς στον Άγιο Νικόλαο!


Την αυστηρότητά τους εξάντλησαν οι αστυνομικοί που εντόπισαν, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, έναν πλανόδιο πωλητή, ο οποίος διέθετε προς πώληση χαρταετούς για να τηρήσουν μικροί και μεγάλοι το έθιμο των ημερών! Βρήκε όμως το μπελά του, καθώς αντί να βγάλει μερικά ευρώ... βρέθηκε να χρωστάει 5.000 ευρώ, που βεβαίωσαν ως πρόστιμο για την παράβαση οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Νικολάου, για τους επτά χαρταετούς που πουλούσε!


Ο δικηγόρος του ... παραβάτη, Θ.Γαρεφαλάκης, μιλώντας στο Cretalive, έκανε λόγο για ένα "εξοντωτικό πρόστιμο σε έναν άνθρωπο που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσει", ενώ τόνισε ότι από την πλευρά τους θα προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες προσφυγές για να το αντιμετωπίσουν.

2 σχόλια:

  1. ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΙ ΣΟΪ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ? ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ .ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΝΕΛΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η' ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΗ ΝΤΟΠΙΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή