Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Ένα μεγάλο μπράβο: Έξι τόνοι με είδη πρώτης ανάγκης από τους πολίτες του Δήμου Αγ. Νικολάου προς τους πρόσφυγες μεταφέρθηκαν χθες στο σημείο συγκέντρωσης του συντονιστικού Κρήτης στο Λιμάνι Ηρακλείου


Έφτασε χθες Τρίτη στο κέντρο συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας που έχει δημιουργήσει στη Βάρδια στο Λιμάνι του Ηρακλείου , το Συντονιστικό Κρήτης για τους πρόσφυγες, η πρώτη μεγάλη παρτίδα φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Άγιο Νικόλαο.

Το πρωί ξεφορτώθηκαν σε αποθήκη στο Λιμάνι, η οποία επίσης έχει διατεθεί  στο Συντονιστικό από τον ΟΛΗ, έξι τόνοι προϊόντα από τον Δήμο Αγίου Νικολάου που έφτασαν με τρία φορτηγά και τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσα σε δυο μέρες από τη στιγμή που απηύθυνε το σχετικό κάλεσμα ο  δήμος.


Στη «Βάρδια» στο λιμάνι Ηρακλείου συγκεντρώνονται μικρότερες προσφορές πολιτών που μπορούν να προσέρχονται από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, αφού έχουν οριστεί εθελοντές με συνεχή παρουσία για την υποδοχή και ταξινόμηση των ειδών της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου