Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Άγιος Νικόλαος: Εμπρησμός σε οικία γνωστού επιχειρηματία

Έζησαν τον τρόμο και τον πανικό στις 2:30 τα ξημερώματα. Μια εκκωφαντική έκρηξη στον εξωτερικό χώρο της εξοχικής κατοικίας, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, όπου έμενε γνωστός επιχειρηματίας του Αγίου Νικολάου μαζί με την οικογένειά του και τα αδέλφια του, λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για την ίδια τους τη ζωή.

Οι ίδιοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη,  αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και κάνουν τον σταυρό τους που γλύτωσαν, καθώς όπως αναφέρει ο κ. Κωστής Κουνενάκης που περιγράφει αποκλειστικά  στο neakriti.gr λεπτό προς λεπτό τι συνέβη, η έκρηξη σημειώθηκε σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από το σημείο που κοιμόταν ο αδελφός του και πέντε μέτρων από την κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν ο ανιψιός του.

Το θύμα κοιμόταν την ώρα της επίθεσης - βρισκόταν δύο μέτρα από το σημείο της έκρηξης

«Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν δραματικές, υπογραμμίζει με τρεμάμενη φωνή και προσθέτει: Το συγκρότημα που έχουμε, χωρίζεται σε τρία σπίτια. Στις 2:30 το πρωί  έγινε η έκρηξη σε εξωτερικό χώρο στο σπιτι του αδελφού μου  . Ακολούθησε πανικός, εμβρόντητος ο ίδιος τότε , που ήταν σε απόσταση αναπνοής σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει, βλέπει τη φωτιά, πάει να ανοίξει την τζαμαρία και γίνεται και δεύτερη έκρηξη. Το πως γλύτωσε είναι φοβερό, τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς ο αδερφός  μου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πρόσφατα πέρασε έμφραγμα. Παρουσίασε, όμως, αρρυθμίες και παρακολουθείται από γιατρό,.Ευτυχώς η υγεία τους δεν κινδυνεύει».

Δεν είχαν στόχο τις υλικές ζημιές…αλλά ανθρώπους

«Αφού διαπιστώσαμε ότι ήμασταν ζωντανοί, όλα τα μέλη της οικογένειας ξεκινήσαμε με κάθε τρόπο να σβήσουμε τη φωτιά που έπαιρνε απειλητικές διαστάσεις. Οι τζαμαρίες είχαν σπάσει και η φωτιά επεκτεινόταν στο εσωτερικό του σπιτιού. Πήραμε μέχρι και πυροσβεστήρες από τα αυτοκίνητα που ήταν στο  πάρκινγκ. Λίγο αργότερα τα καταφέραμε και τη θέσαμε υπό  σχετικό έλεγχο. Στο μεταξύ ήρθε και η πυροσβεστική και με την συνδρομή της   ο πύρινος εφιάλτης έλαβε τέλος ».

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου