Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Η σιωπή των αμνών ………
Αποτέλεσμα εικόνας για the silence of the lambsΤης Ολγας ΔΡΑΚΑΚΗ


Άνοιξη ξανά τραγουδήστε ωραία μου πουλάκια ….Η μέρες του Πάσχα είναι εδώ και οι αμνοί ετοιμάζονται να το υπηρετήσουν… οι σιωπή τους εκκωφαντική .

Οι αμνοί σιωπούν & θυμούνται  την κουβέντα που έχει πει ο κ. Πρωθυπουργός, από πριν να μάθει τις λέξεις να κάνουν κωλοτούμπες, είναι ότι οι ξένοι δεν θα μπορέσουν να μας πάρουν ποτέ «τον ήλιο και το τσίπουρο» - όλα τα υπόλοιπα τους τα παρέδωσε.

Οι αμνοί σιωπούν & θυμούνται  την περιβόητη συμφωνία για το Προσφυγικό.
Σ’ αυτή ο κ. Τσίπρας  θριαμβολόγησε για την μεγάλη νίκη του . Νίκη από εκείνες που προκύπτουν από τις φιδοκαλλιέργειες των Γερμανών και των Αμερικάνων.

Οι αμνοί σιωπούν &βλέπουν ότι με αυτή τη συμφωνία (στον βαθμό που είναι συμφωνία αυτό το ασαφές μπάχαλο), η Ελλάδα η Πατρίδα κινδυνεύει μετατρέπετε σε ένα ατελείωτο Γκέτο .Το Προσφυγικό, το παίρνουν κι αυτό στα χέρια τους εκείνοι που την κατέχουν διά των Μνημονίων. «Βαυαροί χωροφυλάκοι» , Τούρκοι τοποτηρητές και ΜΚΟ παραδίδετε  στα χέρια τους το υπ’ αριθμόν ένα (μαζί με το μνημόνιο) πρόβλημα της χώρας – που άπτεται της εθνικής κυριαρχίας και της κοινωνικής συνοχής..
Οι αμνοί σιωπούν &βλέπουν ότι η Πατρίδα μετατρέπετε σε Στρατόπεδο Συγκέντρωσης για ανέργους, συνταξιούχους, γεωργούς, επαγγελματιοβιοτέχνες, επιστήμονες, μικροεπιχειρηματίες και νεολαίους. Μέσα σ’ αυτόν  φασιστικό  «ζωτικό χώρο», θα ξεφυτρώσουν γκέτο προσφύγων και μεταναστών. Γύρω από τα γκέτο θα δημιουργηθεί ιστός παραοικονομίας, μέσα στην υπόλοιπη κοινωνία - μια κοινωνία που ήδη ζει σε συνθήκες Ειδικής Οικονομικής Ζώνης. Μέσα σε λίγο καιρό νέες προδιαγραφές θα εφαρμόζονται.
 Οι αμνοί σιωπούν &βλέπουν ότι αυτές οι δυστυχισμένες ψυχές θα χρησιμοποιηθούν κατά χιλιάδες για την «ανάπτυξη» μιας οικονομίας με τα νοσηρά  χαρακτηριστικά τα γνωστά του δουλεμπόρου, του λαθρέμπορου, του σωματέμπορου, του μεσάζοντα, του παράσιτου, του προστάτη, του παρακρατικού, του αεριτζή, του μιζαδόρου κι όλων εκείνων των «επιτηδευμάτων» που καταχρώνται την ανάγκη κι επωφελούνται απ’ την ανομία. Όλο αυτό, θα αποβεί σε συντελεσμένη καταστροφή.
Οι αμνοί σιωπούν &ακούν την αγωνία των εργαζομένων στον τουρισμό ότι φέτος ούτε τον ήλιο θα χαρούν ούτε τσίπουρο θα πουλήσουν.
Οι αμνοί σιωπούν & εκπλήσσονται &θυμώνουν γιατί μετά την κυρία Μέρκελ, τώρα  κ. Σόιμπλε: δήλωσε για τον κ. Τσίπρα λίγο καιρό μετά το είσαι «ανόητος»είπε «το εμπιστεύομαι αυτό το παιδί» - τραγουδήστε, ωραία μου πουλάκια, τραγουδήστε! Άλλωστε, «αυτό το Πάσχα η Οικονομία ανασταίνεται», και η πατρίδα κατακρεουργείτε από μια επικίνδυνη κυβέρνηση που ξεφτιλίζει και εξαργυρώνει την αριστερή ηθική της με τα αργύρια του Σοϊμπλε. 
Οι αμνοί σιωπούν& θυμώνουν για τον φρυκτό διάλογο Τόμσεν – Δρακουλέσκου, απ’ τον οποίον προκύπτει το σατανικό σχέδιο του ΔΝΤ να τραινάρει την αξιολόγηση της Ελλάδας έως το καλοκαίρι , ώστε εξαντλημένη η πατρίδα  να υποκύψει και να παραδοθεί οριστικά στα οικονομικά όρνεα που  την ταπεινώνουν εδώ και έξη χρόνια .
Οι αμνοί σιωπούν& θυμώνουν με την πολιτιστική και ιστορική σκύλευση της πατρίδας  που μεθοδευμένα γίνετε από  αυτή την κυβέρνηση με θλίψη είδαμε τον  κ. Τσίπρα  καταχαρούμενο που ο κ. Φαμπρ έκανε το Φεστιβάλ Διεθνές (λες και δεν ήταν) και επαίνεσε τον κ. Φαμπρ στο twitter.Εκ των υστέρων μάθαμε ότι ο κ Φαμπρ παραιτήθηκε γιατί όχι και ο Μπαλτάς, και όλο εκείνο το παρεάκι τις συμφοράς  ,όπως Φίλης  και αρκετοί άλλοι που κατά καιρούς με της δηλώσεις τους μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια …..

Οι αμνοί σιωπούν όχι για πολύ…..

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς για όλους μας ο αμνός είναι αμνός και ο λύκος είναι λύκος.8 χρόνια τώρα ο αμνός
    σιωπά και απλώς κουτουλάει τα συρματοπλέγματα και ματώνει...Ο ίδιος αμνός έχει μείνει ραγιάς και 400 χρόνια...Μας λείπει ο ποιμένας,μακάρι να βρεθεί όχι για μας,για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή